Hjälp att höja mitt låga blodtryck

Sultana beskriver sina besvär med sitt låga blodtryck och ber er läsare om tips och råd för hur hon ska lyckas höja blodtrycket.

(Ett nytt fönster öppnas)

Hjälp att höja mitt låga blodtryck

Jag har nästan under hela min ungdom fram till nu levt med lågt blodtryck vilket har varit jätte jobbigt. Har alltid haft alltid kalla fötter, händer, yrsel och varit extremt trött. jag hade ett blodtryck på 100/65 men sedan ett tag har det sjunkit ännu mer och ligger nu på 90/62. Oavsett om jag tränar eller inte ligger det där det låg förut.


Bästsäljande blodtrycksmätare


Uppsökte läkare och fick recept på Effortil 3 ggr om dagen vilket ännu inte gett någon märkvärdig effekt men jag vet att jag måste ta dem ett tag för att få effekt. Är det någon som har erfarenhet av det och vill dela med sig av den erfarenheten eller har ni andra tips och råd?

Har googlat och läst om rödbetssaft som troligtvis höjer blodtrycket men sen läste jag en annan artikel att det ska var bra för dem lider av ett för högt blodtryck, alltså helt motsatsen till vad jag läst tidigare? Läst om att saltlakrits, extra salt i maten och tillräckligt med vätska kan lösa problemet men finns det något annat man kan tänka på, förutom allt det ovannämnda. Är även otroligt lättirriterad men fick det förklarat att min trötthet kan vara orsaken till detta.


Populära blodtrycksmätare


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Sultana Sayed
Källor: Sultana Sayed

Kommentarer

  1. Hej, 83 år, har ett lågt blodtryck, Fråga: finns det någon medicin mot lågt blodtryck,
    har läst att stödstrumpor kan hjälpa. Vi skall ta vaccin mot corona inom tid, skall jag
    berätta att jag har lågt blodtryck!!! känner mig lite osäker att vaccinet kan skapa
    problem, tacksam för tips mot lågt blodtryck

    mvh Thord Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *