Lågt blodtryck efter diskbråck och whiplashskada

Thomas berättar hur han, efter en whiplashskada och diskbråck fick en tuff tid med lågt blodtryck, hur han upplevde att vården inte tog hans problem på allvar och vägen tillbaka till ett bättre liv.

(Ett nytt fönster öppnas)

Lågt blodtryck efter diskbråck och whiplashskada

Mina problem började efter en whiplashskada 2002, kände först inte mycket mer än yrsel och läkaren stod frågande varför han skulle sjukskriva mig då jag nyss sagt upp mig pga. usla tider och stod ensam med två små barn.


Bästsäljande blodtrycksmätare


Efter två år med konstant värk orkade jag nästan inte Leva längre, det enda som höll mig vid liv var mina 2 barn. Till slut fick jag en magnetröntgen som visade 6 pajade diskar men läkaren vidhöll att mina problem med yrsel illamående svimningar och potensen inte hade med ryggen att göra!!!! På samma vecka hävdade han först att jag var för ung för diskbråck sedan att alla i min ålder hade det!!! Bad honom fara dit solen inte skiner och träffade honom aldrig mer!

Efter ca 6 år i vården med överdosering av Alvedon forte och citodon (upp till 15 alv, och 10 cit), läkare som vägrade göra något åt mitt låga blodtryck som ibland kunde gå ner till 60/30), meningslösa försök med vattengympa och liknande kom min far hem med en pain out ryggbänk, då han tyckte att jag tjatat om att pröva en sådan! Redan efter några dagar så var mitt blodtryck normalt och efter något år är jag tillbaka och jobbar mer än full tid som busschaufför och inte en enda dag sjukskriven, nyss träffat en ny kärlek och det funkar hur bra som helst i sängen!!


Populära blodtrycksmätare


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Thomas
Källor: Thomas

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *